Stuck on Solar Array, can't get CUE

Discussion in 'Archive' started by GreatPirateSolomon, Nov 17, 2018.

  1. GreatPirateSolomon

    GreatPirateSolomon New Member

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1

    So I did a set up on Spectacle Island for the Solar Array. Got the array itself, have an observatory, advanced weapons, tech salvage, and circuitry lab. Got the solar panels aligned, got the micro transponder and linked it, got the encrypted schematics, decrypted them for the C-Finder schematics. CUE will not show up at advanced weapons. I tried refreshing the plot, rebuilding local data, updating to the newest version of SS, manually installing SS, refreshing and rebuilding again, nothing. Finally just finished trying to demolish and rebuild the advanced weapons plot from scratch, still nothing. One thing of note, I did build an advanced weapons plot in another settlement earlier, did the advanced weapons research quest there, but I checked that one and CUE not showing up there either.
     
  2. kinggath

    kinggath Well-Known Member Staff Member Administrator Moderator Verified Builder

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    4,124
    Likes Received:
    2,084

    There was a bug in an earlier version that could cause this. This will also happen if you use XEdit to clean SS, as one of the ITM records is the persistence record for Cue.

    If you haven't cleaned it and are on the latest version, let me know and I'll go double-check that a fix makes it into next week's patch.
     
  3. GreatPirateSolomon

    GreatPirateSolomon New Member

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1

    I heard about the bug which is why I upgraded, so Im on the newest version and I dont clean my mods.
     
  4. GreatPirateSolomon

    GreatPirateSolomon New Member

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1

    Not sure if the fix made it into 3.5.1 but still no Cue for me after upgrading and refreshing.
     
  5. kinggath

    kinggath Well-Known Member Staff Member Administrator Moderator Verified Builder

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    4,124
    Likes Received:
    2,084

    I haven't been able to replicate this - he's working fine for me. Guessing there's another mod out there that has broken him for you.
     
  6. GreatPirateSolomon

    GreatPirateSolomon New Member

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1

    Well, still not sure what the problem is, but I figured out a workaround. Spawned him in with console commands, at first he wouldnt talk to me, but once I grabbed the encrypted schematics and decrypted them, it triggered his thing, and he took them and gave me the list of supplies a few days later. Hopefully at least this can help any others with the same issue.
     
    kinggath likes this.

Share This Page