Bug Generator created via Blueprint does not function

Discussion in 'Workshop Plus Bug Reports' started by Whisper, Jan 18, 2019.

  1. Whisper

    Whisper Well-Known Member Community Rockstar Vault Librarian Verified Builder

    Joined:
    Aug 8, 2018
    Messages:
    622
    Likes Received:
    971

    Cannot activate/deactivate it, when wired up it produces no power.
    20190118195611_1 (Large).jpg
    Workaround: Store generator in workshop and then re-place it. It then functions and can be activated/deactivated.
     
  2. Bollox42

    Bollox42 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2019
    Messages:
    13
    Likes Received:
    8

    Yeah, looks like it doesn't handle any electrics very well. I believe it's because this blueprinting system is really only meant for simple things like cloning a simple building.

    I have to pickup/drop every single light and power fitting in order to get them working, to do that properly it would need a "bolstering" system like Transfer Settlements Blueprint or Clipboard has, and that would be an enormous amount of work to add I reckon.

    The great news is that someone has just come up with a patch for Clipboard, which makes this Blueprinting system obsolete (for my usage anyway).

    Although it would be even better if KingGath could get his system upto Clipboard standards, that would consolidate everything into one mod making life a little simpler.

    We can only dream - hint hint ;).
     
    Whisper likes this.
  3. Whisper

    Whisper Well-Known Member Community Rockstar Vault Librarian Verified Builder

    Joined:
    Aug 8, 2018
    Messages:
    622
    Likes Received:
    971

    He does have it in his list to do. With Conquerer, the list has grown huuuuuuge...
     

Share This Page